Događanja

Devetnica povodom poplava u Karlovcu

U Nacionalnom svetištu sv. Josipa, župi BDM Snježne, Karlovac, slavljena je 25. rujna 2014. sv. misa i održano klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom kao dio devetnice koju je organizirao karlovački dekanat.

U Nacionalnom svetištu sv. Josipa, župi BDM Snježne, Karlovac, slavljena je 25. rujna 2014. sv. misa i održano klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom kao dio devetnice koju je organizirao karlovački dekanat. Misno slavlje i klanjanje predvodio je Franjo Tomašević OFM, karlovački dekan, u zajedništvu s domaćinima mons. Antunom Senteom ml., rektorom svetišta i župnikom župe BDM Snježne i vlč. Anđelkom Katanecom, župnim vikarom., a glazbom pratio zbor mladih Agape.

Potaknuti brojnim kušnjama današnjeg vremena i prirodnim nepogodama koje su poharale Karlovac i okolicu, svećenici karlovačkog dekanata pokrenuli su devetnicu s ciljem da se vjernici dekanata povežu u molitvi kroz sv. misu i klanjanje, te ostanu postojani i vjerni Kristu i njegovoj majci Mariji, te zahvale Gospodinu što nas je sačuvao od težih posljedica prouzročenih vremenskim neprilikama.

Čitaj dalje

“Hvaljen Isus i Marija” Radio Sljemena i Maranatha pri svetom Josipu

Josipovi hodočasnici iz svih krajeva Hrvatske

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.