Događanja

Devetnica povodom poplava u Karlovcu

U Nacionalnom svetištu sv. Josipa, župi BDM Snježne, Karlovac, slavljena je 25. rujna 2014. sv. misa i održano klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom kao dio devetnice koju je organizirao karlovački dekanat.

U Nacionalnom svetištu sv. Josipa, župi BDM Snježne, Karlovac, slavljena je 25. rujna 2014. sv. misa i održano klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom kao dio devetnice koju je organizirao karlovački dekanat. Misno slavlje i klanjanje predvodio je Franjo Tomašević OFM, karlovački dekan, u zajedništvu s domaćinima mons. Antunom Senteom ml., rektorom svetišta i župnikom župe BDM Snježne i vlč. Anđelkom Katanecom, župnim vikarom., a glazbom pratio zbor mladih Agape.

Potaknuti brojnim kušnjama današnjeg vremena i prirodnim nepogodama koje su poharale Karlovac i okolicu, svećenici karlovačkog dekanata pokrenuli su devetnicu s ciljem da se vjernici dekanata povežu u molitvi kroz sv. misu i klanjanje, te ostanu postojani i vjerni Kristu i njegovoj majci Mariji, te zahvale Gospodinu što nas je sačuvao od težih posljedica prouzročenih vremenskim neprilikama.

Čitaj dalje

Misa zahvalnica za 150 godina Glasnika svetog Josipa

49. obljetnica posvete Josipova svetišta

Neka Duh Sveti nadahnjuje i vodi naše školarce