Događanja

Predstavljen katehetski materijal za rad s obiteljima u Karlovačko-goričkom arhiđakonatu

U pastoralnom centru Nacionalnog svetišta svetog Josipa 24. listopada 2017. godine predstavljen je materijal za rad sa župnim obiteljskim zajednicama. Na predstavljanju su sudjelovali svećenici, članovi obiteljskih zajednica i pastoralnih vijeća Karlovačko-goričkog arhiđakonata u organizaciji Povjerenstva za pastoral obitelji.

U pastoralnom centru Nacionalnog svetišta svetog Josipa 24. listopada 2017. godine predstavljen je materijal za rad sa župnim obiteljskim zajednicama. Na predstavljanju su sudjelovali svećenici, članovi obiteljskih zajednica i pastoralnih vijeća Karlovačko-goričkog arhiđakonata u organizaciji Povjerenstva za pastoral obitelji. Susret je moderirao mons. Zlatko Koren, povjerenik za pastoral braka i obitelji, koji je u uvodu istaknuo kako se ovim materijalom želi posvijestiti važnost očinstva i majčinstva i oduševiti ljude za rad s obiteljima.

Katehetski materijal koji govori o izazovima majčinstva i očinstva predstavili su preč. mr. Marko Kovač, biskupski vikar za vjernike laike Zagrebačke nadbiskupije, Petar Krešimir Hodžić, voditelj ureda Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj, Ljilja Vokić, bivša ministrica i članica vijeća Hrvatske biskupske konferencije za život i obitelj i Mate Krajina,  Glavni urednik katoličkog glasila "MI", novinar i esejist. Na kraju susreta predstavnicima župa Karlovačko-goričkog arhiđakonata podijeljen je predstavljeni katehetski materijal za rad u svojim župnim obiteljskim zajednicama.

 

Čitaj dalje

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.

Život je neprekidna borba dobra i zla

Emaus svećenika Karlovačkog dekanata