NaSveJak

ZAMAK na Nadbiskupijskom hodočašću mladih na Mariju Bistricu

Članovi ZAMAK-a sudjelovali su na Hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, u sklopu 301. Zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba, održanog u subotu i nedjelju 7. i 8. rujna 2024. godine. Naša Tara Kranjčević i Erik Lipošćak bili su redari na hodočašću koje se odražavalo pod geslom ”Budi s nama svaki...

Članovi ZAMAK-a sudjelovali su na Hodočašću mladih Zagrebačke nadbiskupije u Hrvatsko nacionalno svetište Majke Božje Bistričke, u sklopu 301. Zavjetnog hodočašća vjernika grada Zagreba, održanog u subotu i nedjelju 7. i 8. rujna 2024. godine.

Naša Tara Kranjčević i Erik Lipošćak bili su redari na hodočašću koje se odražavalo pod geslom ”Budi s nama svaki čas“, te su se pridružili pješacima na ruti iz Kašine do Marije Bistrice. Sudjelovali su na prigodnom programu u šatoru koji se sastajao od kateheze koju je održao don Damir Stojić i glazbenog programa koji je izveo Nadbiskupijski zbor mladih. Posebno je bilo dojmljivo sudjelovati na Službi svjetla na kojem je jedno razmatranje čitala Tara, koja je ujedno bila i koordinatorica hodočašća.

Čitaj dalje

Župni listić 24. nedjelja kroz godinu 15.9.2024.

Josipovi hodočasnici iz svih krajeva svijeta

Župni listić 23. nedjelja kroz godinu 8.9.2024.