Hodočasnici

100 hodočasnika iz Slavonije i Dalmacije

Župljani župe Preslavnog Imena Marijina iz Vrabanje i Pohoda BD Marije iz Soljana predvođeni svojim upraviteljem župe vlč. Matijom Aušićem i članovi Molitvenog vjenčića Prečistog Srca Josipova iz župe Svetog Jakova iz Čiovo – Trogir, vođeni voditeljicom Animirom  Srbić hodočastili su svetom Josipu u Karlovca u subotu 24. veljače 2024. godine. Josipovi hodočasnici sudjelovali su...

Župljani župe Preslavnog Imena Marijina iz Vrabanje i Pohoda BD Marije iz Soljana predvođeni svojim upraviteljem župe vlč. Matijom Aušićem i članovi Molitvenog vjenčića Prečistog Srca Josipova iz župe Svetog Jakova iz Čiovo – Trogir, vođeni voditeljicom Animirom  Srbić hodočastili su svetom Josipu u Karlovca u subotu 24. veljače 2024. godine.

Josipovi hodočasnici sudjelovali su u pobožnosti svetom Josipu za vrijeme koje su pristupili sakramentu pomirenja, te u misnom slavlju koje jer predvodio vlč. Aušić u koncelebraciji s mons. Antunom Senteom ml., rektor Josipova svetišta. Nakon okrepe duhovne i materijalne hodočasnici iz Slavonije i Dalmacije otišli su do Krašića gdje su sudjelovali u pobožnosti križnog puta obogaćenog križnim putem blaženog Alojzija Stepinca.

Čitaj dalje

Josipovi hodočasnici iz Danske, Švicarske, Austrije …

Oratorij 3. dan

Oratorij 2. dan