Hodočasnici

Sjeverna i južna Hrvatska ujedinjena u Josipovu svetištu

Župljani župe svetog Martina na Muri predvođeni svojim župnikom vlč. Mladenom Gorupićem i župljani svetog Mihovila arkanđela iz Kaštel Kambelovca predvođeni svojim župnikom don Ivanom Ćotićem hodočastili su svetom Josipu u Karlovac. Nakon pobožnosti svetom Josipu te upoznavanja sa znamenitostima svetišta kao i brojnim uslišanjima koja su se ostvarila za zagovoru svetog Josipa slijedilo je...

Župljani župe svetog Martina na Muri predvođeni svojim župnikom vlč. Mladenom Gorupićem i župljani svetog Mihovila arkanđela iz Kaštel Kambelovca predvođeni svojim župnikom don Ivanom Ćotićem hodočastili su svetom Josipu u Karlovac. Nakon pobožnosti svetom Josipu te upoznavanja sa znamenitostima svetišta kao i brojnim uslišanjima koja su se ostvarila za zagovoru svetog Josipa slijedilo je misno slavlje koje je predvodio don Ivan Ćotić. Hodočasnicima je evanđelje protumačio mons. Antun Sente, ml., rektor potičući josipove hodočasnike za snažniju vjeru kakvu mogu prepoznati kod svetog Josipa. Slijedio je zajednički hodočasnički ručak te međusobno upoznavanje vjernika sjeverne i južne Hrvatske okupljene u središtu Domovine oko nebeskog zaštitnika Hrvatske.

U popodnevnim satima Josipovo svetište još su posjetili župljani župe Blaženog Alojzija Stepinca iz Bilog briga iz Zadra.

Čitaj dalje

Josipovi hodočasnici iz Danske, Švicarske, Austrije …

Oratorij 3. dan

Oratorij 2. dan