Hodočasnici

150 hodočasnika iz Vinkovaca, Kutine i Zagorskih Sela

Vjernici iz Vinkovaca predvođeni dr. Josipom Blaževićem, ofm Conv, gvardijanom franjevačkog samostana u Vinkovcima hodočastili su svetom Josipu u subotu 7. listopada 2023. godine. Nakon upoznavanja sa povijesnim, kulturnim i duhovnim znamenitostima Josipova svetišta, te sudjelovanja u pobožnosti svetom Josipu fra Blažević predvodio je misno slavlje na kojem je hodočasnicima propovijedao mons. Antun Sente, ml.,...

Vjernici iz Vinkovaca predvođeni dr. Josipom Blaževićem, ofm Conv, gvardijanom franjevačkog samostana u Vinkovcima hodočastili su svetom Josipu u subotu 7. listopada 2023. godine. Nakon upoznavanja sa povijesnim, kulturnim i duhovnim znamenitostima Josipova svetišta, te sudjelovanja u pobožnosti svetom Josipu fra Blažević predvodio je misno slavlje na kojem je hodočasnicima propovijedao mons. Antun Sente, ml., rektor Svetišta. Okrjepljeni duhovnom hranom hodočasnici iz Vinkovaca uputili su se prema Krašiću i Mariji Bistrici.

U popodnevnim satima istog dana Josipovo svetište posjetili su župljani BD Marije Snježne iz Kutine predvođeni svojim župnikom vlč. Vladimirom Hrenom, te župljani svete Katarine iz Zagorskih Sela i svete Ane iz Sutlanske Poljane predvođeni svojim župnikom vlč. Majkom Rušecom.

Čitaj dalje

Josipovi hodočasnici iz Danske, Švicarske, Austrije …

Oratorij 3. dan

Oratorij 2. dan