Holywin, bdijenje uoči svetkovine Svih svetih

Holywin svetost pobjeđuje molitveno bdijenje u radosnom ozračju po 10. put održat će se Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u utorak 31. listopada 2023. godine. Misno slavlje u 18.30 predvodit će preč. Anđelko Katanec, povjerenik je za pastoral migranata i turista Zagrebačke nadbiskupije. Slijedi proglašenje najboljih momčadi i igrača malonogometnog turnira krizmanika Karlovačkog dekanata....

Holywin svetost pobjeđuje molitveno bdijenje u radosnom ozračju po 10. put održat će se Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu u utorak 31. listopada 2023. godine.

Misno slavlje u 18.30 predvodit će preč. Anđelko Katanec, povjerenik je za pastoral migranata i turista Zagrebačke nadbiskupije. Slijedi proglašenje najboljih momčadi i igrača malonogometnog turnira krizmanika Karlovačkog dekanata.

Predstavu “Put u Međugorje” izvest će članovi ZAMAK-a u Velikoj dvorani Pastoralnog centra Nacionalnog svetišta svetog Josipa nakon misnog slavlja. Scenarij je napisala Dora Kučan, scenografiju pripremila Marta Sumina, a režirala Tara Kranjčević.

Članovi Obiteljske zajednice Dubovačke župe osigurat će ugodno druženje nakon predstave.