Najave

Mali tečaj kršćanstva – Kursiljo u Nacionalnom svetištu svetog Josipa

Pozivamo vas na mali tečaj kršćanstva - Kursiljo od 26. do 29. studenog. Voditelj je vlč. Andrija Vrane, sa svojim suradnicima. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se u župnom uredu, gdje možete dobiti više informacija.

Pozivamo vas na mali tečaj kršćanstva – Kursiljo od 26. do 29. studenog. Voditelj je vlč. Andrija Vrane, sa svojim suradnicima. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se u župnom uredu, gdje možete dobiti više informacija.

Svjedočanstvo jedne krizmanice nakon sudjelovanja na Malom tečaju kršćanstva u našoj župi ove jeseni:

Jako mi je drago što sam izdvojila vrijeme za ovaj susret. Nisam uopće očekivala tako nešto, mislila sam da ću jedva dočekati da to završi, a zapravo mi je baš žao što je susret završio. To je jedno veliko novo iskustvo i uopće mi nije žao što sam dva dana potrošila na njega. Meni se najviše svidjela tema: „Potraga za vrijednostima“. Od ostalih sadržaja izdvojila bi igre koje su mi bile super, te propovijedi koje su mi se baš posebno svidjele. U grupi mi je bilo odlično, otkrila sam mnoga razmišljanja drugih. Promijenio mi se odnos s Bogom jer me susret potakao na razmišljanje i ozbiljnije sam shvatila neke stvari, iako mi to inače teško ide. Htjela bih ponoviti ovaj susret. Bilo bi super da traje duže, žao mi je što nismo upoznali sve animatore, što nismo imali priliku raditi sa svima. Ocjena 5 i najbolje moguće iskorišteno vrijeme.

Čitaj dalje

Molitveni hod Gradu za rođendani Karlovčanima na blagoslov

Župni listić 14. nedjelja kroz godinu 7.7.2024.

Novi broj Glasnika svetog Josipa