Najave

Laudato televizija poziva vas na koncert “Progledaj srcem”

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta Laudato televizija vam predstavlja novi koncert duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova, mala dvorana, s početkom u 20 sati. Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine. 

Nakon prošlogodišnjeg uspješnog koncerta Laudato televizija vam predstavlja novi koncert duhovne glazbe „Progledaj srcem“ koji će se održati 26. studenog 2015. u zagrebačkom Domu sportova, mala dvorana, s početkom u 20 sati. Prihodom od prodaje ulaznica pomoći će se projekt pokretanja Laudato obiteljske televizije koja s emitiranjem kreće na Božić ove godine. Projekt pokretanja televizije koja želi promovirati kršćanske i tradicionalne obiteljske vrijednosti prepoznat je kao aktualna potreba, izazov i velika odgovornost, zbog čega je u počecima organizatorima potrebna pomoć i podrška. Jedan od načina podrške je i dolazak na koncert „Progledaj srcem“, gdje će publiku svojim nastupima razveseliti i Boga proslavljati poznati izvođači hrvatske duhovne glazbene scene, a očekuje se i gost iznenađenja!

Za vrhunski glazbeni doživljaj uz izvođače će se pobrinuti orkestar pod ravnanjem Gorana Kovačića, a za duhovne poticaje i misli zadužen je poznati zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić. MC večeri bit će Marin Periš.

Organizator koncerta „Progledaj srcem“ je Udruga Ime dobrote, uz suorganizaciju Laudato televizije i Laudato d.o.o.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) možete nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima:
Laudato galerije – Importanne Galleria, Iblerov trg 10-Mezannin;
webshop: galerije.laudato.hr,
Verbum – Kaptol 29 i Teslina 11;
Croatia Records – Bogovićeva 5.
 
Sve informacije oko ulaznica mogu se dobiti na broju 01/ 46 46 888 ili na mail adresi:prodaja.zg@laudato.hr.
 
Dođite, podržimo zajedno Laudato televiziju u nastojanju oko zajedništva, solidarnosti, ljubavi prema Bogu, čovjeku, Crkvi i Domovini!

Čitaj dalje

Otvorena izložba „Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu” s. Zdravke Milić u Rijeci

Sv. Josip čovjek vrlina kojima Hrvati teže

Komentari Josipovih hodočasnika