Najave

Biblijsko bdijenje u Nacionalnom svetištu svetog Josipa

Pobožnost cjelodnevnog čitanja Božje riječi - Biblije počinje u nedjelju 17. svibnja nakon večernje mise u 18.30 u Nacionalnom svetištu svetog Josipa i traje do duhovskog bdijenja, subote 23. svibnja. 

Pobožnost cjelodnevnog čitanja Božje riječi – Biblije počinje u nedjelju 17. svibnja nakon večernje mise u 18.30 u Nacionalnom svetištu svetog Josipa i traje do duhovskog bdijenja, subote 23. svibnja.  Potičemo ljude dobre volje da i pomoću ove lijepe aktivnosti, koja se u gradu Karlovcu provodi već 6. put, tj. 6. godinu, bolje upoznaju Bibliju, najizdavaniju knjigu na svijetu, a za vjernike temelj spasenja, te se sami uključe u čitanje Biblije. Pozivamo vas da se prijavite u svojim župama kako bi se mogao napraviti raspored čitanja i tako se uključite u čitače Božje Riječi i sudjelujete u ovom lijepom događaju.

Župljani župe BDM Snježne, Dubovac, mogu se prijaviti radnim danom od 9 do 15 sati osobno u župnom uredu, telefonom na broj 417-031 ili putem kontakt forme na internet stranici Nacionalnog svetišta svetog Josipa. Posebno ističemo i molimo župljane da se prijave i za dežurstvo za vrijeme čitanja Biblije (2-3 sata) kako bi sve bilo lijepo organizirano.

 

Čitaj dalje

Prvopričesničko slavlje

Otvoreni 16. Dani hrvatskih svetaca i blaženika u Križevcima

Biti svećenik nezasluženi je Božji dar