Najave

40 dana za život

Tvoja prisutnost ove jeseni pred bolnicom može spasiti život, donijeti Kristovo svjetlo, probuditi nadu i ohrabriti trudnice da rode! A izgradit će i tebe, jer Gospodin vraća mnogostruko. Pridruži se molitvenoj inicijativi "40 dana za život" od 27. rujna do 5. studenoga 2017. godine. Budi svjetlo i ljubav u svom gradu i spasi život tamo gdje živiš! 

"Tijelo je vaše hram Duha Svetoga!" (1 Kor 6, 19)

Tvoja prisutnost ove jeseni pred bolnicom može spasiti život, donijeti Kristovo svjetlo, probuditi nadu i ohrabriti trudnice da rode! A izgradit će i tebe, jer Gospodin vraća mnogostruko. Pridruži se molitvenoj inicijativi "40 dana za život" od 27. rujna do 5. studenoga 2017. godine. Budi svjetlo i ljubav u svom gradu i spasi život tamo gdje živiš! Više informacija i prijave na: www.40danazazivot.com ili 091 724 1044.

Plodovi i rezultati su vidljivi:

  • 47 spašenih života za koje se zna
  • pad broja pobačaja za vrijeme bdjenja
  • povećan broj poroda
  • program za iscjeljenje rana pobačaja "Oprostom oslobođene"
  • program za supružnike koji žele imati djecu
  • program o svetosti spolnosti za krizmanike i mlade

"Čovjek kojega je Bog stvorio kao muško i žensko, nosi božansku sliku otisnutu na svom tijelu "od samoga početka". Muškarac i žena predstavljaju dva različita načina ljudskog "biti tijelo" u jedinstvu te slike." (sv. Ivan Pavao II. )

 

Čitaj dalje

Župni listić 4. uskrsna nedjelja 21.4.2024.

Slavonci, Dalmatinci i Posavci pri svetom Josipu

“Hvaljen Isus i Marija” Radio Sljemena i Maranatha pri svetom Josipu