Najave

2. nacionalni susret osoba otvorenih za katolički brak

Dragi prijatelji, nakon velikog uspjeha prvog nacionalnog susreta osoba otvorenih za katolički brak, s ponosom vas pozivamo na drugi nacionalni susret pod geslom “Evo, sve činim novo!” (Otk 21, 5)  Ovaj jedinstven događaj okupit će samce iz cijele Hrvatske, EU i Bosne i Hercegovine, u duhu zajedništva, molitve i druženja. Prošle godine, više od 400...

Dragi prijatelji, nakon velikog uspjeha prvog nacionalnog susreta osoba otvorenih za katolički brak, s ponosom vas pozivamo na drugi nacionalni susret pod geslom “Evo, sve činim novo!” (Otk 21, 5) 

Ovaj jedinstven događaj okupit će samce iz cijele Hrvatske, EU i Bosne i Hercegovine, u duhu zajedništva, molitve i druženja.

Prošle godine, više od 400 srca otvorenih za katolički brak okupilo se u Nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu, gdje su svjedočanstva bračnih parova, inspirativna predavanja i zajednička molitva oblikovali nezaboravan dan. Ovo nije samo susret; to je prilika da otvorimo svoja srca Gospodinu, da se nadahnemo i otvorimo oči za pronalazak srodne duše.

Prve subote u studenom (04. 11.) ponovno okupljamo sve nevjenčane u dobi od 27 do 50 godina. Ovaj susret bit će prilika da razgovaramo o životu, suočimo se s strahovima i predrasudama te zajedno tražimo put prema ostvarenju poziva – katoličkom braku.

Očekuje vas program koji uključuje predavanja, pobožnost svetom Josipu, svetu misu, zajednički ručak te vrijeme za međusobno upoznavanje. Osvježit ćemo sjećanja na prošlogodišnje nezaboravne trenutke i zajedno stvarati nove uspomene.

Ovaj susret je prilika da se povežemo s osobama koje dijele naše vrijednosti i vjerovanja, da se otvorimo novim mogućnostima i, tko zna, možda pronađemo svoju srodnu dušu.

Ljubav nema ograničenja, nema straha i sve čini novo! Zato vas pozivamo da se hrabro pridružite Drugom nacionalnom susretu osoba otvorenih za katolički brak.

Neka vjera, ufanje i ljubav budu vaš vodič na putu prema sreći i blagoslovu katoličkog braka.

Vidimo se na drugom nacionalnom susretu.

Raspored:

09,00 prijave na susret (kava, piće)

10,00 krunica sv. Josipu 

10,30 sveta misa

11,30 pauza

12,00 predavanje, dr Salopek Žiha

13,30 ručak

14,30 predavanje, svjedočanstvo

16,00 pauza

17,00 predavanje, svjedočenje

18,30 klanjanje

Zašto je bilo puno medija prošle godine na susretu :

https://www.katsus.org/index.php?id=297&details=BHpLsM4v

Dojmovi sudionika :

https://www.katsus.org/index.php?id=297&details=11uzb7lm

S ljubavlju i u radosnom iščekivanju, 

vaši organizatori 

PzS i katSus

Čitaj dalje

Na putu prema SHKM

… kada se radom slavi Boga …

Proslava sv. Josipa Radnika u Nacionalnom svetištu