Najave

Humanitarna akcija “Pomagati je lako”

Lidl Hrvatska zajedno s Hrvatskim Caritasom, nad/biskupijskim i župnim Caritasima u Hrvatskoj petu godinu zaredom organizira veliku nacionalnu humanitarnu akciju »Pomagati je lako!«. Prikupljanje namirnica trajat će od 3. studenoga do 31. prosinca 2016. u 89 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj. Na području Zagrebačke nadbiskupije akcija se provodi u 22 Lidlove trgovine.

Lidl Hrvatska zajedno s Hrvatskim Caritasom, nad/biskupijskim i župnim Caritasima u Hrvatskoj petu godinu zaredom organizira veliku nacionalnu humanitarnu akciju »Pomagati je lako!«. Prikupljanje namirnica trajat će od 3. studenoga do 31. prosinca 2016. u 89 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj.

Na području Zagrebačke nadbiskupije akcija se provodi u 22 Lidlove trgovine.Akcija »Pomagati je lako!« provodi se na nacionalnoj razini prikupljanjem prehrambenih i higijenskih proizvoda namijenjenih obiteljima i pojedincima u potrebi kojima pomažu nad/biskupijski i župni caritasi diljem Hrvatske.

U akciji sudjeluju sve Lidlove trgovine u Hrvatskoj (89) a realizira se tako da građani u Lidlu kupljene namirnice i ostale potrepštine koje žele darovati odlažu u za to predviđen prostor unutar trgovine, a nad/biskupijski i župni caritasi dijele ih potrebitima.

Pozivamo sve, koji se žele uključiti u akciju, da prate regalne oznake u trgovinama Lidla koje ih upućuju na kupnju i darivanje sljedećih proizvoda: trajno mlijeko, brašno, šećer, ulje, sol, pšeničnu krupicu, rižu, tijesto, paštetu, konzerviranu tunjevinu, grašak, grah, pasirane rajčice, kekse, čokoladu, sapun, gel za tuširanje, sredstva za pranje i čišćenje, toaletni papir.

Po završetku akcije Lidl će dodatno donirati namirnice u vrijednosti 100.000 kn, koje su ove godine namijenjene korisnicima crkvenih pučkih kuhinja i prihvatilišta za beskućnike. 

Čitaj dalje

Rektor Lakušić o obnovi zagrebačke katedrale u Josipovu svetištu u Karlovcu

Misa zahvalnica za Molitveni hod

Župni listić 15. nedjelja kroz godinu 14.7.2024.