Najave

Prijave za domaćine mladima SHKM

Zagrebačka nadbiskupija domaćin je jedanaestog Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati 9. i 10. svibnja 2020.godine. Pozivamo vas da u svoj dom primite mlade koji će doći na Susret.

Dragi domaćini, Zagrebačka nadbiskupija domaćin je jedanaestog Susreta hrvatske katoličke mladeži, koji će se održati 9. i 10. svibnja 2020.godine. Susret će se održati pod geslom„Što god vam rekne, učinite!“ (Iv 2,5). Više od 30 000 mladih katolika iz Hrvatske i inozemstva boravit će u našoj Nadbiskupiji.

Pozivamo vas da u svoj dom primite mlade koji će doći na Susret.Otvorite im vrata svoga doma i svojega srca.

Mladima je pružena mogućnost dolaska već u petak, 8. svibnja, kada bi došli u župe naše Nadbiskupije, smjestili se i upoznali s Vama.

U subotu, 9.svibnja, mladi će sudjelovati na katehezama u 15-ak župa Grada Zagreba i boraviti u gradu, a u župi smještaja doći će ili vratiti se predvečer.

U nedjelju, 10.svibnja, u jutarnjim satima odlaze na euharistijsko slavlje koje će se održati na Trgu bana Josipa Jelačića, nakon čega kreću svojim kućama.Mladima nije potrebno mnogo – tek mjesto za spavanje i mjesto za stolom. Ukoliko je potrebno, mladi mogu ponijeti i vreće za spavanje. Molimo da im se osigura večera u petak (ukoliko tada stignu) te doručak u subotu i nedjelju.

Ispunite priloženu prijavnicu i primite ih na noćenje već u petak, 8. svibnja, ukoliko tada stignu u župu, i u subotu, 9. svibnja. Obrazac predajte svome župniku do 31. siječnja 2020.

Obrazac za domaćine mladima možete preuzeti ovdje: https://drive.google.com/file/d/1nzkh19BbfIGzJGaiPAUZWaJlPToZtsgy/view

Čitaj dalje

Oblačeći nošnju obucimo i vjeru predaka

Cvjetnica na Dubovcu

Župni listić 6. korizmena nedjelja 24.3.2024.