Događanja

FOTOGALERIJA – Ukrašeno svetište povodom blagdana svetog Josipa

Svečano prijepodnevno koncelebrirano misno slavlje u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu na svetkovinu svetog Josipa u subotu 19. ožujka predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu s dvadesetak svećenika.

Svečano prijepodnevno koncelebrirano misno slavlje u Hrvatskom nacionalnom svetištu svetog Josipa u Karlovcu na svetkovinu svetog Josipa u subotu 19. ožujka predvodio je zagrebački pomoćni biskup Ivan Šaško u zajedništvu s dvadesetak svećenika. Mise su slavljene i u 7, 9 i 18:30 sati, u 17 sati i 45 minuta moli se pobožnost svetom Josipu. U 14 sati je bilo euharistijsko klanjanje.
 
Na središnjem misnom slavlju je sudjelovalo više tisuća štovatelja svetoga Josipa, redovnika, redovnica, bogoslova, vjernika.
 
U fotogaleriji Denisa Sošića pogledajte lijepo uređeno Nacionalno svetište svetog Josipa povodom proslave blagdana svetog Josipa. Mozaik i vitraje izradio je Josip Botteri Dini, svetohranište Hrvoje Ljubić, a cvjetnim aranžmanima ukrasila svetište je ukrasila s. Brigita Badanjak. Kip svetog Josipa i Majke Božje izradio je Ante Starčević, a križni je put naslikao Daniel Butala.

Čitaj dalje

“Hvaljen Isus i Marija” Radio Sljemena i Maranatha pri svetom Josipu

Josipovi hodočasnici iz svih krajeva Hrvatske

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.