Događanja

Biciklima od svetog Josipa do Majke Božje Stepinčevim putovima

Trinaest biciklista hodočasnika iz župe Svetog Leopolda Bogdana Mandića iz Požege započeli su hodočašće "Putevima blaženog Alojzija Stepinca" u Karlovcu u petak 1. lipnja 2018. godine. 

Trinaest biciklista hodočasnika iz župe Svetog Leopolda Bogdana Mandića iz Požege započeli su hodočašće "Putevima blaženog Alojzija Stepinca" u Karlovcu u petak 1. lipnja 2018. godine. U Nacionalnom svetištu svetog Josipa na početku hodočašća vlč. Jozo Jurić, požeški župnik predvodio je misno slavlje za hodočasnike bicikliste.

Na početku puta u Karlovcu hodočasnike bicikliste blagoslovio je mons. Antun Sente, ml., rektor Nacionalnog svetišta nakon čega su se uputili do Mahična iz kojega će nastaviti prema Krašiću, te prema Zagrebu, Mariji Bistrici dok ne stignu do posljednje postaje svoga puta Lepoglave.

Dodajmo ovome kako su u subotu 26. svibnja Nacionalno svetište svetog Josipa posjetili članovi župnog zbora Kraljice Apostola iz Zaprešića, te hodočasnici iz Šenštatskog svetišta Majke Triput Divne iz Male Subotice, a u srijedu 30. svibnja osamdeset učenika osnovne škole "Rugvica".

 

Čitaj dalje

“Hvaljen Isus i Marija” Radio Sljemena i Maranatha pri svetom Josipu

Josipovi hodočasnici iz svih krajeva Hrvatske

Župni listić 3. uskrsna nedjelja 14.4.2024.