Događanja

Služavke malog Isusa pohodile Josipovo svetište

Sestre Služavke malog Isusa hodočastile su u Nacionalno svetište svetog Josipa u ponedjeljak 28. kolovoza ove godine. Uz brojna mjesta i svetišta koje su sestre obišle povodom proslave 50. obljetnice svojih zavjeta odlučile su posjetiti i svetište posvećeno svetom Josipu. 

Sestre Služavke malog Isusa hodočastile su u Nacionalno svetište svetog Josipa u ponedjeljak 28. kolovoza ove godine. Uz brojna mjesta i svetišta koje su sestre obišle povodom proslave 50. obljetnice svojih zavjeta odlučile su posjetiti i svetište posvećeno svetom Josipu.  Sestrama je dobrodošlicu izrazio mons. Antun Sente, rektor Svetišta koji ih je uputio u povijest Svetišta nakon čega su sestre izmolile litanije svetom Josipu te obišle kip svetog Josipa. Sestre su također uživale u izložbi „Procvjetali križ“ u galeriji Svetišta „Martin Borković“ te su se nakon okrjepe uputile prema svome domu. U Knjizi hodočasnika zapisale su:

„U ljubavi i radosti posjetismo ovo Svetište djevičanskog oca našega maloga Isusa kome se od srca i pobožno pomolismo i preporučismo svu našu provinciju i Družbu.“ Sestra M. Anemarie Radan, provincijalna poglavarica

 

Čitaj dalje

Budimo svjetlost svojim bližnjima

Župni listić 4. uskrsna nedjelja 21.4.2024.

Slavonci, Dalmatinci i Posavci pri svetom Josipu