Događanja

Udruga katoličkih intelektualaca pohodila Josipovo svetište

"U jubilarnoj godini Milosrđa, htjeli smo kao članovi Udruge katoličkih intelektualaca koja djeluje na području Đakovačko - osiječke nadbiskupije dan iza obilježavanja tragedije Vukovara i Škabrnje u ovim tjeskobnim danima zaštitnika našeg roda i naroda preporučiti sebe, svoje obitelji i članove te izmoliti njegovim zagovorom Božju milost." zapisao je vlč. Vladimir Sedlak, duhovnik udruge u Knjigu hodočasnika Nacionalnog svetište svetog Josipa u Karlovcu, 19. studenog 2016. godine.

"U jubilarnoj godini Milosrđa, htjeli smo kao članovi Udruge katoličkih intelektualaca koja djeluje na području Đakovačko – osiječke nadbiskupije dan iza obilježavanja tragedije Vukovara i Škabrnje u ovim tjeskobnim danima zaštitnika našeg roda i naroda preporučiti sebe, svoje obitelji i članove te izmoliti njegovim zagovorom Božju milost." zapisao je vlč. Vladimir Sedlak, duhovnik udruge u Knjigu hodočasnika Nacionalnog svetište svetog Josipa u Karlovcu, 19. studenog 2016. godine.

Pored zapisa članova Udruge Knjiga hodočasnika čuva i zapise hodočasnika iz Malog Ravena i Gornjeg Dubovca kao i Luga Smoborska koji su isti dan sa svojim župnicima vlč. Zvonimirom Roginom i vlč. Mladenom Sinkovićem hodočastili svetom Josipu u Karlovca, slaveći sakremente pomirenja i euharistije te sudjelujući u pobožnosti svetog Josipa. Hodočasnike zadnjeg dan Godine milosrđa u Svetištu je dočekivao dr. Vlado Mikšić, supsidiar Svetišta, kazivajući im o povijesti štovanja svetog Josipa te o brojnim uslišanjima koja su ovdje izmoljena.

 

 

Čitaj dalje

dr. Jakov Rađa vodio duhovnu obnovu na Veliki četvrtak

Oblačeći nošnju obucimo i vjeru predaka

Cvjetnica na Dubovcu